Založ si blog

Podivní progresivisticko-extremistickí aktivisti Bilčík a Wiezik

V rozprave Európskeho parlamentu v polovici mája 2024 o rozklade právneho štátu, RTVS a slobode médií na Slovensku (https://www.youtube.com/watch?v=bM_IXOB0FsU) sa predviedli hlavne progresivisticko extremistickí páni Bilčík a Wiezik, ktorí vyplakávali, ako je na Slovensku ohrozovaná spravodlivosť. Wiezik hlúpo a účelovo zavádzal, že kroky vlády R. Fica rozvracajú právny štát na Slovensku s takou intenzitou, že si treba klásť otázku, kedy vyhlási Slovensko z EÚ a dá ho do rúk Putina a Ruska. Na takú úvahu sa nedá reagovať inač, len že je chorá.

Ktovie, či si títo páni ešte aj dnes pamätajú na to, čo tliachali na pôde Europarlamentu pred niekoľkými týždňami. Akúkoľvek sebareflexiu pri týchto típkoch je len ťažko očakávať, oni si hudú a budú ďalej húsť len to svoje. Určite prepočuli rozhodnutie Ústavného súdu SR k novele Trestného zákona, ktorý skonštatoval, že po vlastnom prieskume v návrhoch označených vád legislatívneho procesu ústavný súd nezistil, že by namietané nedostatky dosahovali ústavnoprávnu intenzitu takého charakteru, ktorá by znamenala ústavne nesúladný zásah zákonodarcu do ústavných práv alebo princípov.

Predpokladám, že minimálne pán podpredseda bývalého Europarlamentu vyvinie mimoriadne úsilie, aby aj svojich nových európskych kolegov čo najskôr vyviedol z omylu, že bludy o rozvracaní právneho štátu na Slovensku, ktoré im nedávno vtĺkali jeho kolegovia do hláv, sú len jeho ničím nepodložené choromyseľné výplody.

V normálnej spoločnosti by človek od takýchto ľudí, po takomto fiasku, očakával ospravedlnenie, avšak v progresivisticko-extremistickom spoločenstve sa toto nenosí. Oni vyfabrikujú nové bludy, s ktorými budú opäť zamestnávať nielen domácu, ale aj zahraničnú, hlavne im naklonenú spoločnosť.

Média sa opäť predviedli

31.08.2024

V závere augusta 2024 sa uskutočnili dve významné medzinárodné podujatia, ktoré sa ale stretli s výrazne rozdielnou pozornosťou médií hlavného prúdu. Kým VI. medzinárodné fórum BRICS v Moskve (27. – 28. 8 2024) zostalo takmer v mediálnej ilegalite, tak medzinárodná bezpečnostná konferencia Globsec v Prahe (30. 8. – 1. 9. 2024) sa tešila výraznému záujmu médií. [...]

Z ekonomického experta je už len politický tajtrlík

26.07.2024

Prerušenie dodávok ropy ruskej spoločnosti Lukoil na Slovensko komentovali na tlačovej konferencii PS významní energetickí „experti“ Martin Hojsík a Tomáš Valášek. Ich vystúpenie sa nieslo v duchu hlúpych dávnejších čaputovsko-hegerovských vyziev na odstrihnutie sa od ruských energetických zdrojov. Na to, že sú títo ideologickí tlčhubovia pri kritike zastavenia [...]

Pod lampou najväčšia tma?

31.05.2024

Nikto nestelesňuje elitársku povahu EÚ lepšie ako úradujúca predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. Jej rozhodnutie z apríla 2021, že sama podpíše dohodu v hodnote 35 miliárd eur na nákup 1,8 miliardy dávok vakcíny BioNTech/Pfizer, je názorným príkladom svojvôle a nedostatku zodpovednosti vysokého politika aj celého systému Európskej únie. Podľa jednej [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 128903x
Priemerná čítanosť článkov: 2631x

Autor blogu

Kategórie